E.H.B.O. vereniging Stampersgat

Vereniging


Oprichting

De Vereniging is in 1950 opgericht toen de Gastelse dokter Van Susante begon met het geven van eerste hulp lessen. Kort daarna kwam Mw. Gouveneur als kaderinstructrice bij de vereniging. Momenteel is Mw. R. Bol de kaderinstructrice, Zij wordt hierbij sinds 2001 terzijde gestaan door de Heer en Mevrouw kuin. Dokter van 't Hullenaar is als arts bij de vereniging betrokken, zij neemt samen met de kaderinstructeurs de examens af.

Realistisch oefenen

Om de lessen en het oefenen zo realistisch mogelijk te maken kunnen we als vereniging een beroep doen op onze eigen Lotus-slachtoffers. Op dit moment hebben wij 3 LOTUS slachtoffers, 1 dame en 2 heren. Bij grotere oefeningen worden zij versterkt door extra mensen van de LOTUS-kring. En regelmatig zijn er ook mensen uit de vereniging die kleine en eenvoudige verwondingen uitbeelden in een rollenspel.

 

Bestuur

Op dit moment bestaat het bestuur uit 6 mensen, van alle leeftijden. Dit geeft een mooie en stabiele kijk op onze vereniging. Waardoor er altijd met de juiste invalshoek gekeken wordt naar beslissingen die genomen moeten worden.

 

Aangesloten bij:

Info Bulletin

Volg ons op Facebook


Copyright © 2006-2013. Alle rechten voorbehouden aan EHBO Stampersgat